21 березня 2025 року о 13.00
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.002.28 КПІ ім. Ігоря Сікорського відбудеться захист дисертації Дубової Галини Євгеніївни на тему: “Біотехнологічні основи регулювання дії попередників аромату харчової сировини” за спеціальністю 03.00.20 – Біотехнологія
на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук.
Захист відбудеться у змішаному режимі за адресою: 03056, м. Київ, пр. Берестейський, 37, корпус 1, ауд. 05 в режимі відео-конференції на платформі Zoom. Посилання для підключення до вiдео-конференцiї:
https://us02web.zoom.us/j/89619496281?pwd=7fIsSh6bfzMO1mvOWlv3UOyGaJh5cj.1
Захист транслюватиметься на YouTube-каналі Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського:
Причіплений файл | Розмір |
---|---|
![]() | 3.89 МБ |
![]() | 1.04 МБ |
![]() | 9.35 МБ |
![]() | 295.18 КБ |
![]() | 2.8 МБ |
![]() | 759.16 КБ |
![]() | 837.41 КБ |