Вересень 2008

Наукова сесія Вченої ради

На науковій сесії Вченої ради, що відбулась 15 вересня, з доповіддю “Забезпечення доступу до інформації і знань: роль бібліотек в епоху електронної інформації” виступив генеральний директор Державної публічної науково-технічної бібліотеки (ДПНТБ) Росії д.т.н. Яків Леонідович Шрайберг.

8 вересня 2008 р., протокол № 8 || Засідання Вченої ради НТУУ "КПІ"

1. Про підсумки прийому студентів на перший курс на 2008/09 навч.рік.

Доповідає – перший проректор Якименко Ю.І.

2. Конкурсні справи .

3. Поточні справи.

25 червня 2008 р., протокол № 7 || Засідання Вченої ради НТУУ "КПІ"

1. Про підготовку університету до нового навчального року.

Доповідає – перший проректор Якименко Ю.І.

2. Про результати роботи комісії з перевірки спеціальностей неакредитованих за ІV рівнем акредитації. .

Доповідає – начальник НМУ Мікульонок І.О.

На засіданні Вченої ради

Перше в новому 2008/09 навчальному році засідання Вченої ради відбулося 8 вересня під головуванням ректора університету академіка НАН України М.З.Згуровського. Михайло Захарович щиро привітав присутніх із початком нового навчального року та 110-річчям НТУУ “КПІ”.

Шрайберг Яків Леонідович

Шрайберг Яків Леонідович

Шрайберг Яків Леонідович - Генеральний директор Державної публічної науково-технічної бібліотеки Росії, д.т.н., професор, завідувач кафедри інформаційних технологій і електронних бібліотек Московського державного університету культури і мистецтв, заслужений працівник культури Російської Федерації, Президент і голова ради директорів Міжнародного бібліотечного інформаційного і аналітичного центр

Киричок Петро Олексійович

Киричок Петро Олексійович

Петро Олексійович Киричок – член Вченої ради Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”, д. т. н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, проректор з науково-педагогічної роботи (навчально-виховна робота).

Зразки та форми документів, що подаються до захисту дисертацій

Зразки та форми документів, що подаються до захисту дисертацій. Зразки та форми документів, що подаються до захисту дисертацій. Зразки та форми документів, що подаються до захисту дисертацій

Scholarly Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.