14 травня 2019 року о 15.00
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.002.20 КПІ ім. Ігоря Сікорського
відбудеться захист дисертації Клєвцової Марини Олександрівни
на тему: "Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві”
за спеціальністю 05.01.02 – стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення
на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
(адреса: 03056, м.Київ, вул. Борщагівська, 115, корп.22, ауд. 316)
Текст дисертації Клєвцової М.О.
Причіплений файл | Розмір |
---|---|
Автореферат Клєвцової М.О. | 1.5 МБ |
Відгук офіційного опонента д.т.н. Тріща Р.М. | 375.26 КБ |
Відгук офіційного опонента д.т.н. Кучерука В.Ю. | 3.8 МБ |